Lieve jij,

Heel graag stel ik jou enkele bijzondere vrienden/collega's voor. Voor mij zijn dit één voor één mensen die datgene dat zij doen, met heel hun hart doen met maar één doel: de mens voor hun, helpen, begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Eén voor één zitten deze mensen in mijn hart! Leer ze kennen via deze voorstelling, maar, ik nodig je uit om goed te voelen want wie weet kan één van hen jou zeker verder helpen! Veel liefs, Cindy


Ontmoet Paul Kuipers


Wie is Paul? Hij deelt het je graag zelf even.

Na mijn persoonlijke transformatie ben ik helemaal overtuigd van het belang van persoonlijke ontwikkeling. Ik wil je laten zien wat voor invloed een andere manier van denken kan hebben op de kwaliteit van je leven.

“Als ik het kan, dan kan jij het ook“, is dan ook één van mijn favoriete uitspraken geworden. Toen een teacher deze woorden met me uitwisselde, geloofde ik er eerlijk gezegd geen bal van. Hoe meer stappen ik zette, hoe meer ik de teacher echter gelijk moest geven.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ten dienste te stellen van jouw persoonlijk transformatietraject. Samen gaan we op weg naar jouw mooiste leven!

Paul zegt ook:

Ik ben een echt mensen-mens: open, eerlijk, oprecht en zelfs grappig! Ik voel me het best als ik in gezelschap mag vertoeven. Dit heeft natuurlijk veel te maken met het feit dat ik geboren ben met een spierziekte  genaamd SMA (als het beestje maar een naam heeft zeker ) en dus al mijn hele leven in een rolstoel zit. Hierdoor had ik ook gewoon altijd mensen om me heen.

Om een of andere reden, die me toen nog absoluut niet duidelijk was, was ik in mijn 'jongere jaren' al vaak de vertrouwenspersoon van menig vriend en/of vriendin.

Psycholoog of advocaat, dat was hetgeen ik had moeten studeren volgens velen, al was het maar omdat ik nu eenmaal een vlotte babbel heb. Een van die twee opties is het uiteindelijk niet geworden, omdat verder studeren in een rolstoel in die tijd niet echt haalbaar was. Om nog maar te zwijgen van mijn totale gebrek aan motivatie om na mijn middelbare school nog eens vijf jaar verder te studeren. De interesse in de menselijke psyche bleef echter sluimeren...

Individuele Coaching

Dit is mijn passie: het helpen van mensen die op een kruispunt in hun leven staan. Het ondersteunen van hen die hun leven willen omgooien, maar geen idee hebben van waar te beginnen. Ik wil er zijn voor diegene die durft te zeggen: “Tot hier en niet verder, maar wat nu?”

In een individueel coaching traject help ik jou om jouw leven terug in eigen handen te nemen. Ik leer jou je kracht - die we overigens allemaal bezitten - te gebruiken om het leven van je dromen te realiseren, ongeacht jouw huidige omstandigheden. Het heeft geen zin te blijven focussen op wat niet kan. We gaan samen op zoek naar wat de oplossing zou kunnen zijn. Die oplossing ligt nu eenmaal nooit in het probleem zelf. Die ligt al in jou. Altijd!