Dank voor je vertrouwen en feedback!

Liefs, Cindy


Rating: 4 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dorine De Clercq
een jaar geleden

Lieve Cindy , dank je wel om ons te begeleiden in de mastermind over je boek "Uw innerlijke reis..." Het is een fantastisch boek om te lezen . Maar door er samen met jou door te gaan heeft het me héél veel inzichten gegeven in mij zelf . Hierdoor weet ik nog beter waar ik mee struggel en verder mag aan werken . Maar ik heb ook meer inzicht gekregen in mijn dromen en verlangens die steeds terug komen en waar ik dus ook verder mee aan de slag mag . een hele dikke Merci !

TREES COUSSEMENT
een jaar geleden

Een fantastische aanrader voor groot en klein. Samen kan je een fantastische reis maken! Dit doe ik met mijn kleindochter van 8 jaar en het is schitterend hoe ze bepaalde thema's onthoudt en ze die , telkens we elkaar ontmoeten, terug aanhaalt. Alsof we gemeenschappelijke binnenpretjes beleven.

Paul Kuipers
een jaar geleden

Lieve Cindy,
Uw innerlijke reis is een fantastisch boek om te lezen, vol tools en inzichten. En toch hielp de Mastermind MET datzelfde boek me om nog een laagje dieper te gaan, om nog een paar stappen dichter bij mezelf te komen!
Van harte bedankt voor een heerlijke reis! Een echte aanrader voor iedereen die een stap dichter naar zichzelf toe wil groeien!

Dorine De Clercq
een jaar geleden

Lieve Cindy , dank je wel voor de persoonlijke meditatie dat je voor mij gemaakt heb . Door deze ook 6 dagen na elkaar te gaan doen en door de bespreking achteraf ben ik tot heel wat inzichten gekomen . Ik ga ook verder met deze inzichten aan de slag . Dank je wel daarvoor .

Esther Vervoort
een jaar geleden

Lieve Cindy, wat ben ik trots op jou! Je hebt me al zoveel geholpen, je hebt zoveel begrip en wijsheid, doorzettingsvermogen, en geduld! Bedankt voor je inzichten, en wijze raad,een echte aanrader om met jou samen te werken,samen te leren en te ontdekken,te ontwikkelen om een betere zelf te zijn voor jezelf en anderen! En ik raad iedereen aan de stap te zetten om je te contacteren en zijn/haar zoektocht met jou samen te ontdekken! Je bent een groot licht!

Philine Allard
een jaar geleden

Lieve Cindy,
Ik ben zo dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent! Zowel jouw coaching, jouw boek en de master minds hebben me veel bijgebracht. Dankjewel !

Saroj Loenders
2 jaar geleden

Heel fijn een eigen website, ik kom zeker graag terug om meer te weten. Veel liefs en succes gewenst!

Atti
2 jaar geleden

Wat geweldig om je te zien groeien. Heel mooi! Benieuwd om je te zien evolueren. 💚 ik supporter mee

Cindy Paulissen
2 jaar geleden

Pure liefde is Cindy ❤️
Een ongelooflijk groot hart voor haar medemens.
Warm, toegewijd en authentiek.
Een warme deken rond je schouders…😘

pots diana
2 jaar geleden

hallo schat dat heb je weer knap gedaan hoor
proficiat !!!

Eerdere reacties


Wat vonden mensen van de mastermind rond mijn boek? Ontdek het hier, ze vertellen het u graag zelf.


Dank je Philine 

Dank je Sigrid