Mijn naam is Cindy Dierckx en ik ben getrouwd met Danny. Samen hebben wij 2 dochters. Mensen helpen zat al van jong af aan in mijn bloed :-) op zeer jonge leeftijd verzorgde ik mijn moeke die bij ons thuis woonde. Steeds dat zorgende gehad in mij, altijd het beter willen hebben voor anderen. Toen in 2008 ik de kans kreeg om het pad der zelfontwikkeling te leren kennen, zag ik daar ook weer 'het helpen van mensen' in. Ik ben daar ingestapt en heel erg aan mezelf beginnen werken. Dit was nodig ook! Door mijn verleden droeg ik veel mee wat mezelf steeds weer naar beneden trok en mijn zelfbeeld zo goed als nul was. Ik was een pleaser eerste klas, om het zo te zeggen. Altijd alles voor een ander, altijd maar ja zeggen tegen een ander en meestal was dit een nee tegen mezelf. Omdat ik mezelf niet graag zag, zocht ik heel veel bevestigingen bij anderen en ja, hoe kan je dit beter bekomen dan hen te plezieren en goed te doen. Door de jaren heen leerde ik stapje voor stapje mezelf liever zien, werden er dingen duidelijker en ging ik meer en meer voelen, intuïtief voelen en luisteren. Zo werd ik meer en meer een kanaal van mezelf en het alles. Hoe meer ik hier naar luisterde (en nog steeds), hoe meer ik voel dat ik hiermee mijn pad bewandel hoe ik het wil schrijven en creëren. Na de jaren die zijn gevolgd heb ik best wat opleidingen gevolgd (nog steeds) en boeken gelezen EN, zelfs zelf één geschreven :) Daar ben ik zo fier op :-) 

Ik voel nu meer dan ooit dat ik mensen zoals jij mag begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Dat is ook mijn doel voor jou, je 'JA' leren zeggen tegen jezelf, jou te verbinden met je innerlijk kind, met je Zijn, je Ziel, je Alles. Dat jij mag ervaren wat ik mocht en mag ervaren. Dat is mijn doel en missie en ik weet dat als wij samen die reis maken, dat jij dit ook allemaal kan.

Als ik zie waarvan ik kom en waar ik nu mag staan naar zelfbeeld, groei, voelen enzovoort, dan wil ik dit enkel maar doorgeven aan jou en dit jou ook laten ervaren. 

Voel je Welkom!